Una - Alta

Efectele benefice ale produselor naturiste asupra sanatatii

Am dezvoltat in ultimi ani un interes crescut pentru produsele naturiste (ceaiuri, uleiuri esentiale, suplimente alimentare etc) … “Semn de batranete!”, zice fiica mea ?

Asa o fi, nu neg! Imi place totusi sa cred ca adevarata motivatie a venit din observarea, pe propria-mi piele, a efectelor benefice pe care mi le-a adus, in timp, consumul rational al unor astfel de produse.

Recunosc acum ca, pana sa ma confrunt cu anumite probleme de sanatate, eram, fara motive bine justificate si mai mult “din principiu”, impotriva utilizarii acestor produse. Intre timp opiniile mele s-au nuantat mult. Am inceput prin a fi mult mai deschisa in fata ideii ca multe plante si produse minerale naturale au efecte benefice asupra sanatatii, efecte constatate din timpuri stravechi si dovedite de-a lungul istoriei. Am inceput sa citesc si sa ma documentez in legatura cu unele dintre ele si, in acest demers personal, am constatat ca, pentru multe astfel de produse, in general de pe alte meleaguri, sursele de informare sunt destul de greu accesibile. In speranta ca informatiile adunate de mine v-ar putea fi utile si voua, incep o serie de articole care isi propun sa va puna la dispozitie mai multe informatii despre produse naturiste mai putin cunoscute la noi in tara si efectele lor benefice asupra organismului, asa cum au fost acestea evidentiate in diverse studii de specialitate.

  1. Rasina Mumie (Shilajit)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *